Artėja pavasaris, tuoj sužels mūsų melsvės.
Kaip susirinkti ar sumažinti melsvių perteklių, rašiau:
Gilės medis: Melsvės maistui (gilesmedis.blogspot.com)
Gilės medis: Melsvės maistui. Auginimas (gilesmedis.blogspot.com)
Gilės medis: Melsvės maistui. Rinkimas (gilesmedis.blogspot.com)
Dabar kelios nuotraukos kaip gaminau.
Svieste kepti melsvių ūgliai (Urui) |
Salotos su virta vištiena ir melsvių (Hosta) ūgliais |
Kepa malta mėsa ir melsvių (Hosta) ūgliai |
Kepa kiaušinienė su jaunais melsvių (Hosta) lapais |
Verda melsvių (Hosta) ūgliai |
Kepa apvirti melsvių (Hosta) ūgliai |
Lapai taip pat tinka gaminimui, jei jie jauni arba auginti priedangoje. Suaugę lapai būna kieti ir plaušuoti.
Kepa ne geltonlapės veislės, o tamsoje augintos melsvės (Hosta) lapai |
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą